onsdag den 30. december 2009

Hår?


I går var min veninde og jeg sammen. Vi var i Holbæk (ja, de har faktisk nogle udmærkede butikker!) og vi farvede hår. Jeg har fået helt mørke brunt, der er faktisk lidt rødligt over det.
Jeg er rigtig glad for den nye farve.
I morgen er det jo nytårsaften! Ihhhh, jeg glæder mig rigtig meget! Jeg skal have mine nye wedges på, en kjole hvor hele det øverste stykke er med pallietter, og nogle sorte strømpebukser.
Hvad skal I have på?
Dagens:
Bluse: Nørgaard på Strøget
Bukser: Cheap Monday
Halskæde: Chanel
GODT NYTÅR!


// Klara

tirsdag den 29. december 2009

Let me think

Jeg tager op til min veninde i dag. Vi skal til Holbæk og shoppe, selvom der ikke er så meget at shoppe for! Jeg har haft en RIGTIG god jul, har I også haft det?

// Klara

lørdag den 26. december 2009

JUL!

Undskyld den dårlige kvalitet. Det er taget med min telefon.
Glædelig jul allesammen!
Jeg har haft en rigtig dejlig jul, har savnet at slappe af og det fik jeg gjort hos min bedstefar og bedstemor på Fyn. Jeg har blandt andet fået de sejeste stilletter fra H&M, de kan virkelig betale sig at købe dem! De koster 400 kr. og de er så fede med et par jeans på til. H&M har sat nogle af Jimmy Choo skoene ned, også til 400, jeg tror jeg skal have et par af dem som jeg har forelsket mig i! Håber i alle har haft en dejlig jul!

// Klara

tirsdag den 22. december 2009

Dagens.


Cowboyjakke: Diesel, 1000 kr.
Øreringe: Glitter ca. 80 kr.
Bluse: H&M
Bukser: Cheap Monday, 400 kr.


// Klara

mandag den 21. december 2009

AVATAR.



I går var min veninde og jeg i biffen, hele to gange! Vi var først til forpræmiere på "First Time". Jeg synes den var meget sød, men jeg kunne ikke finde på, at bruge penge på, at se den. Men jeg synes den var bedre end den danske "Kærlighed ved først hik".
Efter det tog min veninde og jeg i ZooZity. Min veninde skulle have nogle ting derude. Om aftenen tog vi ind og så "Avatar". Den er godt nok god! Tror det er en af de bedste film jeg har set i år. Den var gennemført! Den kan virkelig godt anbefales. Det skal lige siges, at det er en helaftens film. Men tag ind og se den, hvis du ikke ved hvad du skal lave en aften.

Lidt senere skal min søster og jeg ind og købe de sidste julegaver. Jeg synes julen er gået helt utrolig hurtig! Jeg har det faktisk som om det lige har været efterårsferie, og så lige pludselig er det bare begyndt at sne.
Mit største ønske til jul må nok være en "The Inoue Brothers"-sweater. Jeg synes den er så fed. Hvad er dit største ønske til jul?

Rigtig god jul og pas på med de glatte veje!!

// Klara

mandag den 14. december 2009

Jade Chanel




Jeg synes den nye Chanel neglelak er SÅ smuk! Men den er bare ikke til at komme til at få fingrene i. Den er bare utrolig smuk. Den koster mellem 50-100$ på Ebay hvilket jeg synes er lidt i overkanten for en neglelak. Hvis I falder over en der er billigere må I lige sige til!
Men hvis den er umulig at finde er der et godt alternativ! Disse neglelakker fra MAC minder utrolig meget om, de er bare lidt mere matte. Jeg synes de begger er fantastiske.
Peppermint Patti er min yndlingsfarve.


// Klara

søndag den 13. december 2009

Mulberry


Mulberry har produceret en ny computertaske og jeg er vild med den! Den er produceret i sort og i neon pink. Jeg synes selv den pinke er sejest!
Jeg går snart i seng, jeg er virkelig træt efter en fed fest i går! Håber I alle har det godt.
God jul til jer derude!


// Klara

lørdag den 12. december 2009

SKO!!!

Jeg må altså erklære noget.. Jeg ELSKER sko! Jeg kan bare ikke få nok af dem! Jeg er stadig fuldstændig forelskede i de Acne sko, men jeg er simpelthen forelskede i nogle Christian Louboutin. Jeg kan desværre ikke finde et billede af dem på nettet, men de er i ELLEs december udgivelse s. 88-89. Jeg er i gang med at spare op, men der er desværre alt for lang vej!
I aften holder min søster fest og jeg glæder mig rigtig meget!
Pas på jer selv


// Klara

torsdag den 10. december 2009

Fake fur

Vest fra hm.com
Jeg er virkelig, virkelig vild med den her vest! Jeg synes den er hel vild cool! Jeg er helt vild med pelsvest, ejg synes de er så seje.
I aften skal jeg til forpræmiere på Coco før Chanel og jeg glæder mig rigtig meget!


// Klara

tirsdag den 8. december 2009

Hektisk!

Jeg har haft en rimelig rolig, men alligevel hektisk dag. JEg fik fri kl. 11.30 og derefter tog jeg hjem, fordi min søster ligger syg i sengen..
Lidt senere tog jeg ud og købte julegaver, fik lige ordnet 2 julegaver. Utroligt så meget uro man kan få i kroppen, pga. nogle gaver..
Jeg savner sommeren, og dens sol og varme. Det er skønt. Men lige nu ser jeg frem julen med de mennesker jeg holder af, og ikke mindst, en masse gode gaver!


// Klara

mandag den 7. december 2009

ACNE & COCO før CHANEL



Billede er taget fra majaravn.blogspot.com - tjek hendes blog!
Acne, jeg elsker Acne!
Man må have lov til at drømme om at få disse Acne-sko i julegave, men jeg tror ikke jeg skal regne med det. Jeg er total forelsket i dem! Acne laver også nogle helt fantastiske jeans!
Jeg glæder mig så meget til torsdag, min søster og jeg skal ind og se Coco før Chanel på forpræmiere! Det bliver vildt fedt!

// Klara

søndag den 6. december 2009

Sonia Rykiel pour H&M


Jeg var i H&M i dag, og jeg fik det flotteste undertøj fra Sonia Rykiel pour H&M, blandt andet denne natkjole. Er helt vild med kollektionen, hun er virkelig gået til den. Jeg har aldrig haft en BH der sad så godt, så det kan virkelig anbefales! Desuden er det nogle super fede mønstre og dekorationer der er på lingeriet. Er helt forelsket i kollektionen!


// Klara

The Inoue Brothers

Denne bluse er helt klart på min ønskeseddel i år!
Min veninde fortalte mig i forgårs og 'The Inoue Brothers' og jeg gik straks hjem for at søge på det. Jeg fandt disse strikbluser, hold da op hvor er de fede! Jeg synes den blå er helt genial! De laver rigtig mange fede cardigans og strik, så hvis i mangler en ny cardigan vil jeg opfordre jer til dette mærker.
Deres tøj kan blandt andet købes i Storm i København, og de skulle meget gerne åbne en ny butik også i København.
I kan tjekke deres hjemmeside her.


// Klara

torsdag den 3. december 2009

Sh...

Jeg fik en rigtig glædelig og trist nyhed i dag.. En af mine yndlingslærere er blevet gravid, og jeg ved ikke rigtig om jeg skal grine eller græde. Vi skal ikke have hende mere overhoved, så jeg er rimelig ked af det. Men i hvert fald, rigtig glædelig jul! Jeg håber i alle nyder det!!

// Klara

tirsdag den 1. december 2009

1. December!

Glædelig 1. december!
Dejligt endeligt at kunne kalde det jul igen.
Idag er det også international AIDS-dag! Jeg fejre selv 1. december ved at være syg..
Glædelig jul!

// Klara